Απίστευτο τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα πολιτικών! Χαμός on air με Γεωργιάδη και Πολάκη!





Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης...


Ο πρώην υπουργός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Mega. Η συνύπαρξή τους φάνηκε από το... καλημέρα πως θα ήταν δύσκολη και δεν άργησε να εξελιχθεί σε καυγά. «Δεν περίμενα να τον δω εδώ, περίμενα να έχει μεταναστεύσει». «Μη μου μιλάς τον ενικό, δεν είμαστε φίλοι». Πολιτικός πολιτισμός και σκηνές απείρου κάλους το πρωί, όταν Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης καυγάδισαν στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

«Δεν περίμενα να τον δω εδώ, περίμενα να έχει μεταναστεύσει, να έχει κάτσει σε εκείνο το τρενάκι που μας έδειχνε προεκλογικά και να έχει μεταναστεύσει» είπε ο κ. Πολάκης, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μην... γελάει με το χιούμορ του συνεδέλφου του, το οποίο όπως είπε... προσπερνάει.

Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στη συνέχεια, καθώς η κουβέντα έφτασε μέχρι τη συμφωνία στο Eugroup με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει: «αν ο κ. Πολάκης ψηφίσει τη συμφωνία, αναγνωρίζει όλο το χρέος της χώρας, βάζει υπογραφή στο αγγλικό δίκαιο, αναγνωρίζει ως Διεθνές Δικαστήριο το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και παραιτείται η χώρα από κάθε μορφής ασυλίας».

Και συνέχισε: «Η κα Κωνσταντοπούλου μας κατηγόρησε, όταν ψηφίζαμε σχεδόν τα ίδια, πως διαπράττουμε περίπου εθνική προδοσία. Λέω στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύψος, πως όταν ψηφίζει με το χεράκι του μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια».

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια». Εκεί τα πνεύματα άναψαν, όμως "έπεσαν" διαφημίσεις. Παρά το break όμως, τα πνεύματα κάθε άλλο παρά ηρέμησαν!

<:-- data-blogger-escaped---="" data-blogger-escaped-adsense=""> Μετά τις διαφημίσεις, ο Παύλος Πολάκης είχε έντονο διάλογο με τον εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Μανώλη Αναγνωστάκη, που ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του γιατί πίεζε ο χρόνος. «Θα με κόβεις συνέχεια» είπε τότε ο κ. Πολάκης, με τον παρουσιαστή να του ζητά να μιλάει καλύτερα γιατί «δεν είστε στη Λαχαναγορά».

Η ένταση είχε και συνέχεια όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «δεν επιτρέπω στον κ. Πολάκη να μου μιλά στον ενικό δεν είμαστε φίλοι. Δεν είναι φίλος του από χθες», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «δεν είμαστε φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε» και όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε να μην τον ξαναδιακόψει ο Π. Πολάκης, εκείνος του απάντησε ειρωνικά «μην με μαλώνετε».

Μόνο που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε τις παρεμβάσεις, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που ζήτησε να του... κόψουν το μικρόφωνο. «Θέλεις να μου κόψει τον ήχο; Να καταλάβω κι εγώ», μίλησε ξανά ο κ. Πολάκης, με τον βουλευτή της ΝΔ να αντιδρά ξανά και να λέει: «Δεν υπάρχει ο τύπος αυτός! Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάνω τηλεόραση 20 χρόνια, δεν υπάρχει».

Το άρθρο καθώς και το video αναρτήθηκε στο Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *