ΠΑΓΩΣΑΝ οι δικαστές! Δείτε τι αδιανόητο είπε για τα ανήλικα θύματά του ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης!


Δεν χωράει ανθρώπου νους την προκλητικότητα και τη χυδαιότητα αυτού του ατόμου...
Οργή έχει πλημμυρίσει τη Θεσσαλονίκη και το πανελλήνιο από την απολογία του ηλικιωμένου παιδεραστή που καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλάκιση, για τον βιασμό των δύο εγγονών της αδελφής του.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος, αλλά κατηγόρησε τα δύο ανήλικα κορίτσια ότι τον παρενοχλούσαν.

«Η μία, όμως, με εκβίαζε και με ενοχλούσε όταν κοιμόμουν με τη γυναίκα μου. Ούτε τη γυναίκα μου δεν σεβάστηκε. Δεν τα κατηγορώ αλλά δεν τα κακομεταχειρίστηκα. Μια φορά μόνο παραδόθηκα» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2011 και σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ηλικιωμένος ασελγούσε επί χρόνια σε βάρος των δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 11 χρονών, που έκαναν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Τα κορίτσια διέμεναν μόνιμα με τους γονείς τους στη Σουηδία, αλλά ερχόντουσαν στη χώρα μας για διακοπές τα καλοκαίρια, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Χθες, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή κάθειρξης 33 ετών στον δράστη, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *