ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ



Δραματικό φινάλε σε μία απίστευτη ιστορία που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο τις τελευταίες περίπου 40 μέρες από την ημέρα της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου και σπούδαζε με τον εντοπισμό τελικά του πτώματος του νεαρού φοιτητή σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη Σχολή γύρω στις 08:30 το πρωί της Κυριακής.

Σε επικοινωνία του protothema.gr με τον θείο του νεαρού δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η είδηση με εκείνον να «πνίγεται» σε λυγμούς και να απαντά με όση δύναμη κατάφερε να επιστρατεύσει: «Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας».

Σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε η οικογένεια από το θείο του νεαρού φοιτητή τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη που από χθες ήταν μαζί με την ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη στα Ιωάννινα και παρακολουθούσε τις έρευνες δυτών που σάρωναν την περιοχή προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου ή τουλάχιστον σε μία ένδειξη για την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Οι έρευνες τελικά ολοκληρώθηκαν αλλά με μία τραγική εξέλιξη, αφού εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, ο εντοπισμός του πτώματος δηλαδή του νεαρού φοιτητή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών, που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.




Να σημειωθεί ότι από το πρωί του Σαββάτου, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες, με υποβρύχιες κάμερες κι άλλο εξοπλισμό έψαξαν επιλεγμένα σημεία στο βυθό της λίμνης, αναζητώντας κάποιο ίχνος του αγνοούμενου σπουδαστή. Ήταν η τρίτη, παρόμοια επιχείρηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να αποδώσει κάποιο καινούριο στοιχείο. Παράλληλα συνεχιζόταν μέχρι και αργά το βράδυ η έρευνα της αστυνομίας με συνεχείς καταθέσεις κυρίως από ανθρώπους της Γαλακτοκομικής Σχολής και σπουδαστές που γνώριζαν τον Βαγγέλη. Στην αναζήτηση ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος βρισκόταν και πάλι στα Γιάννενα, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία μαζί με τον συνεργάτη του Φώντα Βρόσγο συνοδευόμενος από τον θείο του Βαγγέλη Γιώργος Βιδιαδάκης, ο οποίος χθες απηύθυνε για μία ακόμη φορά έκκληση σε όλους όσους ήξεραν κάτι που να αφορούσε την υπόθεση εξαφάνισης του ανιψιού του.

Μέχρι και εκείνη τη στιγμή είχε την κρυφή ελπίδα μέσα του ότι ο Βαγγέλης θα εντοπιζόταν ζωντανός, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη τελικά. Ο κ. Βιδιαδάκης εξάλλου χθες αναγνώρισε πως όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και έδειξε πεισμένος ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή ήταν αυτές που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Βαγγέλη. Στο μεταξύ η οικογένεια ενημερώθηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα αποτελέσματα του πορίσματος, μετά την έρευνα που έγινε. «Το παιδί υφίστατο σωματική και ψυχολογική βία. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που έφυγε», είχε πει χθες στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βιδιαδάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πτώμα εντόπισε ένας βοσκός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Δίπλα στο νεαρό φοιτητή βρέθηκε ένα μαχαίρι.

πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *