ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφίες από τον τόπο της στυγερής δολοφονίας στη Βούλα – Μαχαίρωσαν και έκαψαν τη σύζυγο του γνωστού επιχειρηματία



Η αστυνομία έχει περικυκλώσει το σπίτι, όπου διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία της 60χρονης γυναίκας, γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Anatropionline.gr, αυτή τη στιγμή άνδρες της Ασφάλειας παίρνουν κατάθεση από τον σύζυγο του θύματος.

Η πρώτη αυτοψία στο άψυχο κορμί της γυναίκας δείχνει πως φέρει, εκτός από τραύματα που προήλθαν από μαχαίρι και εγκαύματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει αποκλειστικά το Anatropionline.gr, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της πριν λίγη ώρα, στο Πανόραμα Βούλας. Πρόκειται για την 60χρονη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε μια λίμνη αίματος, στο πάτωμα του σπιτιού τους, η κόρη της, η οποία αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του του Anatropionline.gr, αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και οι υποψίες για τη στυγερή δολοφονία, στρέφονται αρχικά στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της 60χρονης.

Το Anatropionline.gr συνεχίζει το ρεπορτάζ και άμεσα θα υπάρξουν περισσότερες και πιο διαφωτιστικές πληροφορίες του εγκλήματος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος
FullSizeRender-52 IMG_1363 αντίγραφο IMG_1364 IMG_1365

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *