Δεν τον άφησαν να αυτοκτονήσει και πήγε να τους κάψει ζωντανούς!



Ένα
δραματικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο χωριό Αστρίτσι Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου ένας 55χρονος άνδρας, αρχικά προσπάθησε να αυτοκτονήσει κι όταν τον εμπόδισαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να τους κάψει ζωντανούς!

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο 55χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του κρατώντας ένα μαχαίρι κι άρχισε να την απειλεί.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο πατέρας της κοπέλας που βγήκε έξω ζητώντας τον λόγο. Εκεί άρχισε μία έντονη λογομαχία και ο 55χρονος του επιτέθηκε και τον χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά – στο πρόσωπο. Μετά τον καβγά επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε ενώ ο πατέρας και η κοπέλα ειδοποίησαν την Αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

 Δύο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, πήγαν στο σπίτι του μεθυσμένου άνδρα, όμως όταν όταν έφτασαν εκεί αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει διαρροή υγραερίου. Αμέσως μπήκαν μέσα και βρήκαν τον 55χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Με αστραπιαίες κινήσεις τον τράβηξαν έξω αλλά στην πόρτα εκείνος άνοιξε τα μάτια του και κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι. Τότε πήρε έναν αναπτήρα και τον πέταξε στην σόμπα με σκοπό να προκαλέσει ανάφλεξη και να τους κάψει ζωντανούς.

 LineNet-News

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *